Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

لیزر موهای زائد (نکات مهم)

لیزر موهای زائد بهترین روش برای از بین بردن موهای زائد و ناخواسته می باشد که اثری دائمی در کاهش چشمگیر موهای زائد دارد. لیزر موهای زائد به علت دارا بودن مزایای زیاد از جمله کاهش دائمی موها، پروسه ی آسان و نسبتاً بدون درد و بی خطر بودن بسیار مورد استقبال زنان و مردان قرار گرفته است. در این روش رنگدانه های ریشه ی مو اشعه ی لیزر تابانده شده را جذب می کنند و این عمل باعث سوزانده شدن آن ها می شود.

لیزر چگونه موهای زائد را از بین می‌برد؟


لیزر چگونه موهای زائد را از بین می‌برد

یک روش غیرتهاجمی برای کاهش یا حذف موهای زائد، لیزر موهای زائد است. این روش درمانی برای افرادی مناسب است که با موهای زائد بدنشان مشکل دارند و به دنبال یک راه حل موثر برای کاهش یا حذف موهای ناحیه‌های مختلف بدن هستند.

روش عملکرد لیزر موهای زائد به این صورت است که متخصص با استفاده از نور متمرکز لیزر، به طور هدفمند فولیکول‌های مو را هدف قرار می‌دهد. فولیکول‌ها حفره‌های کوچکی در پوست هستند که مو از آنها رشد می‌کند. فولیکول مو نور لیزر را جذب می‌کند و سپس رنگدانه ملانین مو که در آن وجود دارد، نور را جذب می‌کند و در نتیجه مو به سرعت تبخیر می‌شود.

از آن‌جا که رنگدانه مو نور لیزر را جذب می‌کند، موی تیره‌تر لیزر را به روش اثربخش‌تری جذب می‌کند. به همین دلیل افراد با رنگ موی تیره و رنگ پوست روشن متقاضیان ایده‌آلی برای لیزر موهای زائد به شمار می‌آیند.

بیماران با رنگ پوست تیره معمولاً باید با نوع خاصی از لیزر درمان شوند که می‌تواند مو را روی سطح پوست تشخیص بدهد.

لیزر موهای زائد برای افراد با موهای روشن  به این اندازه ایده‌آل نیست و احتمال این‌که لیزردرمانی نتایج چشمگیری را برای این افراد به دست بدهد کمتر است، چون لیزر نمی‌تواند به خوبی بر روی موهای بدون رنگدانه متمرکز شود. بنابراین لیزر موهای زائد برای موهای بور، خاکستری یا سفید مؤثر نیست.

مزایای لیزر موهای زائد


مزایای لیزر موهای زائد

  • هرچند لیزر موهای زائد را برای همیشه از بین نمی‌برد، رشد موها را در حد چشمگیری کاهش می‌دهد تا بدان‌جا که دیگر نیازی به اصلاح کردن احساس نخواهید کرد.
  • لیزر موهای زائد را بر روی هر نقطه از بدن می‌توانید انجام بدهید و دستگاه لیزر ناحیه‌های بزرگ را هم به سرعت پوشش می‌دهد. پا، کمر، زیربغل، خط بیکینی، شکم، صورت و … . هیچ محدودیتی برای از بین بردن موهای زائد ناحیه‌های مختلف بدن با لیزر ندارید.
  • اگر بخواهیم لیزر موهای زائد را از نظر میزان درد بررسی کنیم، این روش بین اصلاح با تیغ (بدون درد) و وکس قرار می‌گیرد. متخصصین قبل و بعد از لیزردرمانی از یخ برای بی‌حس کردن ناحیه مورد نظر استفاده می‌کنند. به‌علاوه هرچه لیزردرمانی را بیشتر تکرار کنید و موها نازک‌تر شود، درد کمتری را تحمل خواهید کرد.

معایب لیزر موهای زائد


  • لیزر موهای زائد فرایندی طولانی است. یک جلسه لیزر موهای زائد زیربغل کمتر از یک دقیقه طول می‌کشد. اما درمان را باید چند جلسه تکرار کنید تا نتیجه‌ای واقعی قابل مشاهده شود. تعداد جلسات درمان بسته به بزرگی ناحیه، سه تا هشت جلسه است. به‌علاوه عموماً باید بین هر دو جلسه شش هفته فاصله باشد.
  • چون تضاد بین رنگ پوست و رنگ رنگدانه موجود در فولیکول مو ویژگی‌ای است که باعث می‌شود لیزر به سادگی بتواند هدفش را تشخیص بدهد، لیزر موهای زائد بهترین نتیجه را برای پوست روشن با موی تیره به دست می‌دهد و بدترین نتیجه نیز برای پوست تیره و موی روشن به دست می‌آید.
  • اگر تکنسینی آموزش ندیده لیزر موهای زائد را انجام بدهد، ممکن است لیزر سوختگی‌ها یا اسکارهایی (جای زخم) را روی پوست ایجاد کند. متأسفانه تمام افرادی که امروزه لیزر موهای زائد را انجام می‌دهند، مجوز ندارند. بنابراین پیش از مراجعه به مراکز لیزر درباره‌شان تحقیق کنید و بخواهید که درمان را حتماً یک تکنسین ماهر و دارای مجوز انجام بدهد. حتی پزشکان نیز پیش از انجام دادن لیزر موهای زائد باید در دوره‌های آموزش تکمیلی شرکت کنند.

کاربردهای دستگاه لیزر موهای زائد برای نواحی مختلف بدن


کاربردهای دستگاه لیزر موهای زائد برای نواحی مختلف بدن

لیزر موهای زائد عموماً برای کم کردن موهای زائد پا، زیربغل، بالای لب فوقانی، چانه و خط بیکینی به کار برده می‌شود. البته می‌توان از لیزر برای درمان تقریباً هر ناحیه‌ای از بدن، به جز پلک یا اطرافش استفاده کرد. لیزر موهای زائد برای پوست دارای نقش تاتو یا خالکوبی نیز مجاز نیست.

لیزر موهای زائد برای چه افرادی مناسب است؟


عواملی که باعث می‌شوند یک فرد برای لیزر موهای زائد، متقاضی خوبی باشد، متناسب با نوع و رنگ مو و پوستش است. لیزر موهای زائد با استفاده از نور پالسی قوی، ملانین مو را هدف می‌گیرد. ملانین رنگدانه مو است که در موها وجود دارد. با هدف گرفتن ملانین، لیزر می‌تواند فولیکول مو را در انتهای مو و زیر پوست بدون آسیب زدن به پوست، از بین ببرد.

با توجه به این توضیحات، نوع مو و رنگ پوست هر فرد نقش مهمی در اثرگذاری لیزر موهای زائد دارد.

  • نوع مو و پوست: موی ایده‌آل برای لیزر موهای زائد موی تیره، زبر و مجعد است. البته لیزرهای جدید به لطف پیشرفت‌های فنی می‌توانند بعضی موهای روشن‌تر را نیز از بین ببرند. بهترین متقاضیان لیزر موهای زائد افرادی با موی تیره و رنگ پوست روشن هستند. تضاد بین رنگ پوست و رنگ مو موجب می‌شود که لیزر بتواند ملانین را به راحتی هدف بگیرد. چون لیزر نمی‌تواند موهای نازک و بور را هدف بگیرد، باید راه دیگری را برای از بین بردن این موها انتخاب کرد. وکس یا اپیلاسیون روش بهتری برای از بین بردن موهای روشن است. افراد با رنگ پوست تیره‌تر یا اشخاصی که پوستشان به راحتی برنزه می‌شود، سخت‌تر می‌توانند از لیزر نتیجه بگیرند. البته منظورمان این نیست که لیزر اصلاً برای رفع موهای زائد این اشخاص مناسب نیست، دستگاه‌های جدیدتر لیزر می‌توانند موهایی را که تضاد رنگی کمتر با پوست دارند، هدف بگیرند. متخصصان از جدول فیتزپاتریک برای ارزیابی مناسب بودن نوع مو و پوست برای لیزردرمانی استفاده می‌کنند.
  • ناحیه درمان: یکی از عامل‌هایی که بر مناسب بودن لیزر برای رفع موهای زائد اثر می‌گذارد، ناحیه درمان است. لیزر برای از بین بردن موهای زائد ناحیه‌های بزرگ‌تری مانند زیربغل، پا، بازو و پشت بدن فوق‌العاده است. البته می‌توان از لیزر برای از بین بردن موهای صورت، مثلاً موهای بالای لب فوقانی و چانه یا خط بیکینی نیز استفاده کرد و به نتایج رضایت‌بخشی دست یافت. لیزر بهترین گزینه برای گروه‌های کنار همی از موها است که متقاضی می‌خواهد آنها را برای همیشه از بین ببرد و برای موهای تنک و پراکنده کمتر کاربرد دارد.

لیزر موهای زائد چگونه انجام می‌شود؟


لیزر موهای زائد چگونه انجام می‌شود

متخصص (پزشک، دستیار پزشک یا پرستار) موضع درمان را پیش از شروع لیزردرمانی تمیز می‌کند و اگر ناحیه بسیار حساس باشد، ژل بی‌حس کننده روی آن می‌زند. تمام افراد حاضر در اتاق باید عینک محافظ در طول درمان به چشم بزنند تا لیزر به چشمشان آسیب نزند.

پس از آن‌که ژل بی‌حسی اثر کرد، متخصص پرتوی نور پرتوان را روی موضع مورد نظر متمرکز می‌کند. هرچه ناحیه مورد نظر بزرگ‌تر باشد، درمان بیشتر طول می‌کشد. لیزر موهای زائد ناحیه‌های کوچک، ظرف چند دقیقه کامل می‌شود، اما درمان ناحیه‌های بزرگ‌تری مانند قفسه سینه یک ساعت یا بیشتر طول می‌کشد.

برخی بیماران احساسی مانند احساس ناشی از برخورد کش به پوست یا سوزشی شبیه به آفتاب‌سوختگی را حین درمان گزارش می‌دهند. همان‌طور که انرژی لیزر مو را تبخیر می‌کند، بویی شبیه به بوی گوگرد از بخارهای متصاعد از پوست به مشام می‌رسد.

 

بهترین دستگاه‌های لیزر موهای زائد


بهترین دستگاه‌های لیزر موهای زائد

شاید این سؤال برای شما هم پیش بیاید که بهترین دستگاه لیزر موهای زائد کدام است. از نظر نوع دستگاه و طول موج آن نمی توان گفت که بهترین دستگاه لیزر موهای زائد کدام است زیرا هر طول موج روی فرد خاص و نوع موی مشخصی بیشترین تأثیر را دارد. پس در وهله ی اول مهم ترین چیز در انتخاب نوع دستگاه مناسب بودن دستگاه و طول موج آن برای شخص مراجعه کننده می باشد.

مدل دستگاه و برند آن در تأثیرگذاری و میزان راحتی مراجعه کننده بسیار مهم است. دستگاه های به روز اروپایی و آمریکایی بیشترین تأثیر را در رفع موهای زائد دارند و با سیستم های خنک کننده (کولینگ) پیشرفته کمترین درد و ناراحتی ممکن را ایجاد می کنند.

دستگاه لیزر الکساندرایت

دستگاه اول که خیلی ها تکنولوژی آن را موثرترین روش برای از بین بردن موهای زائد بدن می دانند دستگاه الکساندرایت است. این دستگاه با یک سنگ قیمتی کار می کند و بیشتر از سایر دستگاه ها مورد توجه قرار گرفته است و در ایران با نام دستگاه لیزر الکس نیز شناخته می شود. این دستگاه برای نواحی گستره تر بدن مانند کمر مورد استفاده قرار می گیرد و طول موج آن ۷۵۵ نانومتر است. در تحقیقی که در سال ۲۰۰۱ انجام شد مشخص شد این دستگاه اثر پذیری بیشتری نسبت به دیگر رقبا دارد. این دستگاه در سال ۱۹۹۷ روانه بازار شده است و مورد تایید FDA (سازمان دارو و غذای آمریکا) قرار گرفته است. در تحقیقاتی که روی ۱۵۰ زن و مرد انجام گرفت پس از استفاده از دستگاه الکساندریت، عوارض جانبی آن تقریبا نزدیک به صفر درصد بود.

مزایای این دستگاه عبارتند از: استفاده از گستره ی وسیع بدن، موثرتر در از بین بردن موهای نازک و قابل استفاده برای انواع رنگ پوست.

نکته ای که باید بدانید این است که عبارت الکساندرایت مربوط به طول موج دستگاه است و دستگاه های لیزر الکساندرایت در برندهای متفاوتی وجود دارند که از کیفیت های متفاوتی نیز برخوردارند.

در لیا کلینیک، برای بیشترین اثرگذاری و رضایت مراجعان عزیز، لیزر موهای زائد توسط بهترین و به روز ترین دستگاه الکساندرایت یعنی دستگاه الکساندرایت کندلا ساخت آمریکا انجام می شود که اثر بسیار بالایی دارد و به علت دارا بودن خنک کننده ی پیشرفته، کمترین درد ممکن را ایجاد می کند.


لیزر دایود
  

دستگاه لیزر دیودی دوم دارای طول موج ۸۰۵ نانومتر یا ۸۱۰ نانومتر است و جذب ملانین متوسط ​​و سطح ایمنی مناسبی برای انواع پوست دارد. برای مقایسه، این دستگاه لیزری دارای جذب ملانین کمتری نسبت به الکساندرایت ۷۵۵ نانومتری است، که باعث می شود استفاده از آن برای پوست های تیره تر بی خطر تر باشد. عموماً، برای هدف قرار دادن موها روی پوست تیره تر با دیود، اپراتور باید انرژی را کاهش دهد که این باعث کاهش تعداد موهای زائد برداشت شده می شود. به همین دلیل، برای افرادی با رنگ پوست تیره، تعداد جلسات لیزر باید بیشتر باشد تا اثربخشی بهتر و بی خطری لیزر تضمین شود.

دستگاه لیزر موهای زائد خانگی 

دستگاهی که به عنوان لیزر موهای زائد خانگی یا IPL شناخته می شود، در واقع اصلاً دستگاه لیزر نمی باشد و بر خلاف دستگاه های لیزر کلینیکی، طول موج های مختلفی را برای از بین بردن موهای زائد می تاباند و دقت بسیار کمتری دارد.

دستگاه ها ممکن است باعث کاهش متوسط ​​موهای زائد شوند؛ اما هیچ مطالعه بزرگی در مقایسه میزان تأثیر این دستگاه ها با لیزر موهای زائد انجام شده در مطب پزشک وجود ندارد.

علاوه بر این، سازمان غذا و داروی ایالات متحده این دستگاه های لیزر موهای زائد خانگی را جزو دسته ی لوازم آرایشی و بهداشتی می داند و نه پزشکی، به این معنی که آنها مانند سایر دستگاه های پزشکی، مورد بررسی و تحقیق دقیق قرار نمی گیرند. در حال حاضر، مطالعات وسیع و عمیقی در مورد ایمنی و کارایی دستگاه های لیزر خانگی انجام نشده است و توصیه نمی شوند.

لیزر موهای زائد در بانوان


لیزر موهای زائد در بانوان-

بانوان به زیبایی اهمیت فراوانی می دهند و به همین علت رشد موهای زائد را یکی از عواملی می دانند که باعث می شود از زیبایی آن ها کاسته شود. به همین منظور مجبورند به سرعت از تیغ یا موم برای از بین بردن موهای زائد بدن خود استفاده کنند.

همانطور که در بالا گفته شد اصلاح مداوم موهای زائد بدن گاه دردسرهایی دارد. شما مجبور هستید هر چند روز یک مرتبه موهای زائد خود را کوتاه کنید. برای همین منظور میزان توجه آن ها به استفاده از لیزر برای سوزاندن موهای زائد بدن بیشتر است. به همین علت لیزر موهای زائد مخصوص بانوان امروزه رواج بسیاری پیدا کرده است.

لیزر موهای زائد بیکینی

لیزر موهای زائد بیکینی

ناحیه بیکینی که به ناحیه تناسلی بانوان گفته می شود، معمولاً با رشد موهای زائد فراوان همراه است و مهمترین ناحیه ای است که موهای زائد آن برای بانوان مشکل ایجاد می کند. بد نیست بدانید رفع موهای زائد با لیزر هیچ گونه عوارضی خاصی ندارد. شاید مهم ترین عارضه پس از انجام قرمز شدن ناحیه تناسلی باشد که پس از چند ساعت فروکش خواهد کرد.

اقدامات قبل و بعد از لیزر بیکینی  

لطفاً توجه داشته باشید که برای لیزر موهای زائد ناحیه بیکینی، باید اقداماتی قبل و بعد از آن را انجام دهید. قبل از استفاده از لیزر، یک روز قبل باید موهای ناحیه تناسلی خود را با تیغ بتراشید (استفاده از دیگر روش ها توصیه نمی شود). همچنین هر گونه عطر، پودر و لوسیون را از ناحیه تناسلی پاک کنید. تا یک ماه قبل از لیزر موهای زائد ناحیه بیکینی، از استفاده از موم و وکس خودداری کنید. بعد از انجام لیزر نیز باید از لمس ناحیه بیکینی خود خودداری کنید و از استفاده از تیغ و موم نیز پرهیز کنید. همچنین، تا ۴۸ ساعت از استفاده از صابون خودداری کنید. اگر با دوران قاعدگی خود روبرو شدید، می توانید از تامپون استفاده کنید، اما بهتر است لیزر را تا پس از پریود خود به تعویق بیاندازید.

لیزر موهای زائد بیکینی و زگیل تناسلی


یکی از سوال های مهمی که برای مراجعه کنندگان پیش می آید این است که آیا لیزر موهای زائد بیکینی می تواند باعث انتقال زگیل تناسلی و تبخال تناسلی شود؟ پاسخ این است که احتمال بسیار کمی وجود دارد. این ویروس ها تنها از راه رابطه ی جنسی منتقل نمی شوند بلک تماس پوست ناحیه ی تناسلی با ویروس نیز می تواند عفونت را منتقل کند. برای حل این مشکل در کلینیک لیزر لیا برای هر شخص از سری جداگانه استفاده می شود تا از انتقال بیماری های واگیردار جلوگیری شود.

لیزر موهای زائد زیر بغل

اگر به دنبال راه حل طولانی مدتی برای خلاصی از موهای زیر بغل خود هستید، لیزر موهای زیر بغل را انجام دهید. لیزر موهای زائد زیر بغل باعث می شود موهای زیر بغل کمتر رشد کنند و موهای رشد کرده رنگ روشن تری داشته و بافت ضمختی نداشته باشند.

ممکن است در چند ساعت اول پس از لیزر موهای زائد متوجه قرمزی و تورم شوید. برای کاهش هرگونه ناراحتی، روی ناحیه تحت درمان یخ بمالید. اگر بلافاصله بعد از لیزر موهای زائد دچار واکنش پوستی شدید، پزشک ممکن است کرم استروئیدی را روی ناحیه لیزر شده بمالد. پس از لیزر موهای زائد و بین جلسات تعیین شده برای لیزر، از قرار گرفتن در معرض نور خورشید اجتناب کنید و تا شش هفته یا طبق دستور پزشک از سولاریوم استفاده نکنید. روزانه از کرم ضد آفتاب با طیف وسیع SPF۳۰ استفاده کنید.

لیزر موهای زائد صورت

لیزر موهای زائد صورت عمدتاً در چانه، لب بالا و گونه ها استفاده می شود. به خاطر داشته باشید که صورت شما یکی از ظریف ترین قسمت های بدن شماست، بنابراین حتماً از تمام دستورالعمل های پیش مراقبتی پزشکان برای درمان پیروی کنید، مانند: اجتناب از آفتاب قبل از درمان، عدم آرایش در روز درمان، سعی کنید دمای بدنتان خنک باشد و در صورت تجویز پزشک یک روز قبل محل درمان را اصلاح کنید.

لیزر موهای زائد پشت و سینه

پشت بدن و سینه، دو ناحیه درمانی بزرگ هستند بنابراین حذف موهای زائد این قسمت ها زمان بیشتری می برد، این جلسات از ۳۰ دقیقه تا یک ساعت به طول می انجامد و پس از عمل لیزر موهای زائد باید طبق دستورالعمل های مراقبتی که پزشک به شما می دهد عمل کنید.

لیزر موهای زائد مردان


لیزر موهای زائد مردان

لیزر موهای زائد برای آقایانی که از انبوه موهای زائد روی سینه، شکم، پشت بدن، ناحیه تناسلی (بیکینی)، زیر بغل یا تمام بدنشان ناراحت هستند، نیز جذاب است. لازم است یک تصور اشتباه را از بین ببریم، لیزر پوستتان را مانند مدل‌های تناسب اندام کاملاً صاف و بدون مو نمی‌کند، مگر آن‌که خودتان بخواهید.

بسیاری از آقایانی که لیزردرمانی را بر روی قفسه سینه‌شان انجام می‌دهند، نمی‌خواهند پوستشان را کاملاً بدون مو کنند، بلکه می‌خواهند موها را کم‌پشت‌تر، یعنی نازک‌تر و پراکنده‌تر کنند.

لیا کلینیک با بهره مندی از اپراتور های مجرب آقا، آماده ی ارائه ی خدمات لیزر موهای زائد برای آقایان است.

مناطق بدن آقایان برای لیزر موهای زائد

برای مردان، محبوب ترین مناطق برای لیزر موهای زائد عبارتند از:

  • سینه
  • پشت
  • شکم
  • گردن
  • پاها
  • کمر
  • بین ابرو
  • ناحیه ی تناسلی

در حالی که موارد بالا محبوب ترین مناطق بدن برای لیزر موهای زائد هستند، می توانید از لیزر برای رفع موهای زائد مناطق زیر نیز استفاده کنید:

  • گوش ها
  • بینی
  • پیشانی
  • پوست سر
  • خط باسن

موارد مراقبتی پیش از لیزر موهای زائد


موارد مراقبتی پیش از لیزر موهای زائد

پزشک همچنین دستورالعمل های خاصی را برای آماده سازی برای لیزر موهای زائد به شما ارائه می دهد. این دستورالعمل ها شامل موارد زیر است:

  • اجتناب از آفتاببه توصیه های پزشک خود در مورد اجتناب از قرار گرفتن در معرض آفتاب قبل و بعد از درمان عمل کنید. هر زمان که بیرون می روید، از کرم ضد آفتاب با قدرت بالا و SPF30 استفاده کنید.
  • روشن تر کردن رنگ پوستاز هرگونه کرم ضد آفتابی که رنگ پوست شما را تیره می کند استفاده نکنید. در صورت برنزه شدن یا تیره شدن پوست، پزشک ممکن است استفاده از کرم سفید کننده پوست را برای شما تجویز کند.
  • اجتناب از سایر روشهای حذف موهای زائدبرداشتن مو، اپیلاسیون و الکترولیز می تواند فولیکول مو را مختل کند و حداقل چهار هفته قبل از درمان باید از آن اجتناب کرد.
  • پرهیز از داروهای رقیق کننده خونقبل از انجام لیزر پزشک خود را در مورد مصرف داروهایی مانند آسپرین یا داروهای ضدالتهاب مطلع کنید.
  • اصلاح (تراشیدن با تیغ) منطقه درماناصلاح و تراشیدن یک روز قبل از لیزر درمانی توصیه می شود.

موارد مراقبتی بعد از لیزر موهای زائد


ممکن است در چند ساعت اول پس از لیزر موهای زائد متوجه قرمزی و تورم در ناحیه ی لیزر شده شوید. برای کاهش هرگونه ناراحتی، روی ناحیه تحت درمان یخ بمالید. اگر بلافاصله بعد از لیزر موهای زائد، پوست شما واکنش نشان داد، پزشک ممکن است کرم استروئیدی را روی آن ناحیه بمالد. پس از لیزر موهای زائد و بین جلسات تعیین شده، از تابش نور خورشید اجتناب کنید و تا شش هفته یا طبق دستور پزشک از سولاریوم (برنزه کردن) استفاده نکنید. روزانه از کرم ضد آفتاب با قدرت بالا و SPF30 استفاده کنید.

آیا لیزر موهای زائد درد دارد؟


لیزر موهای زائد درد و سوزش بسیار کمی دارد که در صورت کم تحمل بودن فرد و یا حساس بودن ناحیه می توان این درد کم را نیز با استفاده از کرم های بی حس کننده به صفر رساند. امروزه دستگاه های لیزر جدید با سیستم های خنک کننده ی پیشرفته تأثیر بسیار زیادی در کاهش درد ناشی از لیزر موهای زائد داشته اند.

لیزر موهای زائد چقدر مؤثر است و آیا روشی دائمی می باشد؟


لیزر موهای زائد به طور کامل تمام موها را از بین نمی برد و میزان تأثیر گذاری آن علاوه بر نوع دستگاه، به خود شخص و جنس موهای ناحیه ی مورد نظر نیز بستگی دارد. اما می تواند 80 تا 90 درصد موهای زائد را به طور کامل از بین ببرد و موهای باقی مانده نیز بسیار نازک می شوند.

همچنین این روش در از بین بردن کامل موهای زائد دائمی نمی باشد بلکه برای کاهش موهای زائد دائمی شمرده می شود. زیرا بخشی از موهای نهفته در فازی نیستند که لیزر بر آن ها اثر بگذارد.

هر جلسه ی لیزر موهای زائد چقدر طول می کشد؟


میزان طول کشیدن جلسه ی لیزر موهای زائد بستگی به ناحیه ی مورد نظر دارد. مثلا در ناحیه ی کوچکی مانند پشت لب، این عمل ممکن است تنها چند دقیقه به طول بینجامد در صورتیکه لیزرموهای زائد پا حدود 30 دقیقه طول می کشد.

برای رفع موهای زائد توسط لیزر چند جلسه نیاز است؟


تعداد جلسات لیزر موهای زائد بستگی به خود شخص دارد اما به طور میانگین برای گرفتن بهترین نتیجه، 6 تا 8 جلسه لیزر باید انجام شود.

هزینه لیزر موهای زائد چقدر است؟


اسم پکیج (نواحی) تعداد جلسات قیمت محدودیت شات
سیلور (کل بیکینی، زیر بغل) هر تک جلسه 250,000 ندارد
گلد (ساق، کل بیکینی، زیر بغل) هر تک جلسه 390,000 ندارد

فول بادی اقتصادی

(ساعد، ساق، کل بیکینی، زیر بغل)

هر تک جلسه 490,000

ندارد

فول بادی کاربردی

(کل دست، کل پا، کل بیکینی، زیر بغل)

هر تک جلسه 730,000

ندارد

فول بادی کامل

(کل دست، کل پا، کل بیکینی، زیر بغل، باسن، شکم، گودی کمر)

هر تک جلسه 890,000

ندارد

سوپر فول بادی

(از پیشانی تا نوک انگشتان پا)

هر تک جلسه 1,200,000

ندارد

هزینه لیزر موهای زائد به عامل‌های متعددی از قبیل موارد زیر بستگی دارد:

  • تجربه متخصص
  • موقعیت جغرافیایی کلینیک
  • بزرگی ناحیه درمان
  • تعداد جلسات

قیمت لیزر موهای زائد در کلینیک زیبایی لیا نیز به ناحیه ی مورد نظر بستگی دارد. به طور مثال هزینه ی لیزر موهای زائد ناحیه ی پشت لب 45000 تومان و هزینه ی لیزر موهای زائد فول بادی (کل بدن) کاربردی 730000 تومان به ازای هر جلسه می باشد.

لیزر موهای زائد برای چه افرادی مناسب نیست؟


لیزر موهای زائد برای چه افرادی مناسب نیست

اگرچه اکثر اشخاص می‌توانند لیزر موهای زائد را در کمال ایمنی انجام بدهند، برخی نمی‌توانند متقاضی لیزردرمانی باشند. شرایط زیر باعث می‌شود که لیزر گزینه مناسبی برای رفع موهای زائد نباشد:

  • لیزر موهای زائد برای افراد دارای موهای کرکی و بسیار نازک و روشن
  • داشتن پوستی که مستعد تغییرات رنگدانه‌ای است
  • ابتلا به عارضه‌های پوستی
  • باردار بودن

آیا لیزر موهای زائد روشی بی خطر و ایمن است؟


به طور کلی لیزر موهای زائد روشی بدون خطر شناخته می شود و دارای تأییدیه از FDA (سازمان غذا و داروی آمریکا) و سایر مراجع مربوطه می باشد. اشعه ی لیزر در زمره ی اشعه های غیر یونیزان یعنی بی خطر شمرده می شود که عمق نفوذ بسیار کمی دارد و در بافت های داخلی بدن نفوذ نمی کند. بنابراین لیزر موهای زائد باعث سرطان، نازایی، مشکلات هورمونی، یا مشکل در غدد لنفاوی نمی شود.

عوارض جانبی و خطرهای احتمالی لیزر موهای زائد


برخی بیماران ناراحتی یا سوزشی را حین لیزردرمانی حس می‌کنند، به همین دلیل بسیاری از متخصصین کرم بی‌حس کننده را قبل از درمان روی موضع می‌زنند. البته ممکن است برخی به کرم بی‌حس کننده حساسیت داشته باشند یا پوستشان در اثر استعمال کرم دچار سوزش یا تحریک شود.

از عوارض جانبی خفیف لیزردرمانی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تغییر کردن رنگ پوست، به ویژه در افرادی که رنگ پوستشان تیره است؛ البته تغییر معمولاً موقتی است
  • سرخ شدن پوست
  • پوسته پوسته شدن یا تاول زدن پوست

تحریک پوست ناشی از لیزر موهای زائد گاهی اوقات باعث زخم شدن پوست و باقی ماندن جای زخم یا اسکار می‌شود. همچنین احتمال عفونت کردن پوست آسیب‌دیده وجود دارد. عفونت‌های پوستی در موارد نادر منتشر شود و زندگی بیمار را به خطر می‌اندازد.

ارائه پرونده پزشکی کامل و صحبت کردن درباره مزایا و خطرهای احتمالی لیزردرمانی در تعیین درمان مناسب و کاهش احتمال بروز عوارض جانبی به متخصص کمک می‌کند.

پس از لیزر موهای زائد باید از قرار گرفتن در معرض نور خورشید خودداری کنید؛ چون خورشید پوست را تحریک می‌کند و خطر تاول زدن و باقی ماندن جای زخم را افزایش می‌دهد.

در نظر داشته باشید که عوارض جانبی لیزر موهای زائد معمولاً در مواردی اتفاق می افتد که لیزر توسط اپراتور های تعلیم ندیده، با دستگاه های بی کیفیت و ارزان قیمت و در مراکز نامعتبر مانند سالن های زیبایی انجام شود. انجام لیزر موهای زائد تحت نظر پرشک و در یک کلینیک معتبر، می تواند تا حد زیادی تجربه ی خوب و بدون مشکلی از لیزر موهای زائد را تضمین کند.

پرسش‌های متداول


لیزر موهای زائد بعد از چند جلسه جواب می دهد؟

تاثیر لیزر موهای زائد معمولاً حتی بعد از جلسه ی دوم و سوم نیز قابل مشاهده است، اما برای دستیابی به بهترین و ماندگارترین نتایج بهتر است تمام جلسات توصیه شده که به طور میانگین 6 تا 8 جلسه می باشند، انجام شوند.

آیا لیزر موهای زائد بر پرمویی های هورمونی تأثیر دارد؟

لیزر موهای زائد در رفع موهای هورمونی نیز تأثیر زیادی دارد اگرچه این موها نسبت به لیزر مقاوم تر هستند و تأثیر لیزر بر پرمویی هورمونی کمتر می باشد.

لیزر موهای زائد از چه سنی مناسب است؟

لیزر موهای زائد از نظر خطرات و عوارض جانبی هیچ منع سنی ندارد اما در افرادی که هنوز به بلوغ نرسیده اند اثر کمتری دارد زیرا در دوران بلوغ و تغییرات هورمونی الگوی رشد موها تغییر می کند. بنابراین بهتر است لیزر موهای زائد تا پایان دوره ی بلوغ به تعویق بیفتد.

آیا لیزر موهای زائد در حین درمان با راکوتان امکان پذیر است؟

راکوتان داروی ضد آکنه ی قوی می باشد که ممکن است باعث خشکی شدید پوست شود. برای لیزر موهای زائد در هنگام مصرف راکوتان بهتر است با پزشک مشورت کنید تا میزان خشکی پوست شما را بررسی کند.

آیا لیزر موهای زائد باعث سرطان می شود؟

اشعه ی لیزر موهای زائد قدرت نفوذ به بافت های بدن را ندارد و کاملاً ایمن است بنابراین باعث تأثیر بر غدد لنفاوی و یا سرطان زایی نمی شود.

آیا لیزر موهای زائد باعث نازایی می شود؟

لیزر موهای زائد باعث نازایی و مشکلات باروری نمی شود زیرا اشعه ی بدون خطری است که به بافت های داخلی بدن نفوذ نمی کند.

آیا برای لیزر موهای زائد از بی حسی موضعی استفاده می شود؟

اکثر مراجعین برای لیزر موهای زائد نیاز به بی حسی ندارند، اما در نواحی حساس و افراد با تحمل درد کمتر بی حسی موضعی می تواند اسفاده شود.

آیا لیزر موهای زائد در افرادی که آکنه (جوش) دارند امکان پذیر است؟

بله، لیزر موهای زائد نه تنها مشکلی با جوش صورت ندارد بلکه ممکن است باعث کاهش آن نیز بشود.

رزرو وقت و مشاوره رایگان